2013. június 14., péntek

18K fehér arany bev. Gold Filled Ametiszt gyűrű - Jelenlegi ára: 1 Ft

Prémium minőségű, maximálisan igényes 18K  arany bev. gyűrű, gyönyörűen csillogó lila ametiszt kővel!  
***2-4 napon belül postázok, nem kell heteket várni! ***
Villámár esetén nincs postaköltség!!!!! !!
Ha Ön licitál a termékre vagy leüti azt, azzal elfogadja, és tudomásul veszi a termék kondícióit,   mind vételár, mind postaköltség tekintetében. Utólagos reklamációt és alkudozást nem áll módomban elfogadni! Ha kérdés merül fel, bármivel kapcsolatban, kérem még a leütés előtt érdeklődje meg! Köszönöm szíves megértését!
Az ékszerek allergiamentes fémből készülnek.  
A Gold Filled ékszereket nem egyszerű aranyozással készítik, hanem az alap fémfelületet hő és nyomás hatására vastag arany réteggel növelik, kitöltik. Ezt nevezik gold fillednek amit, magyarul „ arannyal töltött” -nek lehet fordítani. A hengerelt aranylemezt nagy nyomáson és magas hőmérsékleten egybeolvasztják a hordozó alap fémmel.
Fontos tudni, hogy az ékszerek nincsenek bevizsgálva, nincs benne fémjel. Az ékszer értékét az igényes kidolgozása, a gyémántszerű kövek és a minőségi anyagok, felhasználása adja és ezzel olyan érzést kelt, mintha valódi arany ékszert hordanál.
A Gold Filled ékszer:
- Gyönyörű, elegáns és divatos ékszer elérhető áron, mely kinézetre teljesen olyan, mint egy valódi arany ékszer.
- Nem kopik, nem színeződik, így akár élettartamig megőrzi a mostani állapotát rendeltetésszerű, akár napi használat mellett is.
***Kérlek, nézz szét a többi termékem között, (KATT IDE) vannak új és használt ékszerek is! Folyamatosan bővítem a készletet! Köszönöm! : ) ***



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2013-06-16 20:32
. 18K fehér arany bev. Gold Filled Ametiszt gyűrű - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése