2013. június 5., szerda

A GYŰRŰK URA GYŰRŰ! 3 szín, több méret, WOLFRAM!! - Jelenlegi ára: 2 990 Ft

Nagyon szép, arany színű, NEMESACÉL "A GYŰRŰK URA" The LORD of The RINGS GYŰRŰ! RENDELÉSRE, INGYEN POSTA!
AKCIÓ!!! 3, 590Ft. - helyett, most csak 2, 990Ft. -
Anyaga: WOLFRAM-KARBID
Képzelje el, hogy egy olyan gyűrűt visel amely MINDIG úgy néz ki mint a vadonatúj!
A Wolfram-Karbid vagy Volfrám-karbid más néven (vídia) vagy Volfrámacél gyűrűk (angolul Tungsten vagy Tungsten Carbide ) népszerűsége rohamosan nő az egész világon. Az emberek kezdik felismerni a Volfrám fémből készült gyűrűk rendkívüli előnyeit. A volfrámacélból olyan gyűrűk készülnek melyek nem veszítik el eredeti fényüket színüket, teljesen karcmentesek és rendeltetésszerű használat esetén hosszú évtizedekig úgy néznek ki mint az első napon amikor az ujjunkra vagy kedvesünk ujjára húztuk. Megjelenésük csodálatos kidolgozásuk magas színvonalú tartósságuk páratlan. Amikor volfrám-karbidból készült gyűrűt vásárolunk egy olyan különleges ékszerhez jutunk amelyet akár egy életen át viselhetünk eredeti állapotában. A volfrám gyűrűk egy speciális eljárással készülnek a volfrám és karbid anyagok keverékéből. A volfrám csak kicsit nehezebb más fémeknél mégis 10 x keményebb mint a 18 karátos arany és 5 x keményebb mint az acél. A Mosh -féle keménységi skálán a volfrám-karbid a 8 és 9 között van amíg a gyémánt a 10-es értékkel a legkeményebb.
A volfrámacélból készült ékszereket gyakorlatilag csak gyémánttal, vagy a gyémánthoz közelálló keménységű anyaggal lehet megkarcolni. A volfrám ékszerek megmunkálásukhoz is különböző gyémánt tartalmú anyagokat használnak.
A volfrámból készült gyűrű tartóssága miatt az örökké tartó szerelem egyik jelképe és ezért nagyon népszerű karikagyűrű, eljegyzési gyűrű, jegygyűrű.
Ha olyan volfrám gyűrűt választunk, amely arany, ezüst vagy egyéb bevonattal készült, akkor a felvitt bevonat idővel megkophat. A bevonat tartóssága számos dologtól függ, mint például a bevonat anyaga, vastagsága, minősége vagy az alkalmazott felviteli eljárás. Természeten a tartósságot a használati tényezők is nagymértékben befolyásolják. Minél kíméletesebben használunk egy bevonattal készült ékszert, annál hosszabb ideig élvezhetjük eredeti szépségét.
Hogyan vigyázzunk a volfrámból készült gyűrűre?
Soha ne ejtsük le a gyűrűt kőre vagy egyéb kemény felületre. Ne üssük meg kemény fémből készült tárgyakkal, például kalapáccsal. Ne gyakoroljunk erős nyomást a gyűrűre, például ne fogjuk satuba vagy ne lépjünk rá teljes súlyunkkal. A volfrám rendkívüli keménysége miatt, bizonyos extrém körülmények között elpattintható.
Ne tisztítsuk ultrahangos ékszertisztítóval, gőztisztítóval vagy ionos tisztítóval. Ne tisztítsuk a volfrám gyűrűt semmilyen kémiai anyagokat tartalmazó tisztítóval mert azok foltot hagyhatnak az ékszeren. Ha a gyűrűt tisztítása szükséges, egyszerűen mossuk meg szappanos vízzel amely könnyedén eltávolítja az esetleges szennyeződéseket. Töröljük szárazra egy puha ronggyal és a gyűrű ismét csodálatos ragyogó lesz.
(termékeink között található olcsóbb, nemesacél változat is. )
Többféle színben, méretben rendelhető!
Színek: fekete, ezüst, arany
USA méret: 7-12 között.
Mérettáblázat:
Belső
Belső
 
 
 
 
 
 
Átmérő (mm)
Kerület (mm)
Magyar
USA / Kanada
Anglia
Franca
Német
Svájc
 
 
 
 
 
 
 
 
17, 3
54, 4
---
7   
N
54
17 1/4
14
18, 1
56, 9
57   
8   
P
56 1/2
18
16 1/2
18, 9
59, 5
59
9   
R
59
19
19
19, 8
62, 1
62   
10   
T
61 1/2
20
21 1/2
20, 6
64, 6
65
11   
V
64
20 3/4
24
21, 4
67, 2
67   
12   
X
66 1/2
21 1/4
26 1/2
 
Rendeléskor, kérjük a megjegyzésben feltüntetni a kért színt, és méretet!
Kérem vegyék figyelembe, hogy a termék rendelésre, külföldről érkezik, aminek szállítási ideje: 2-5 hét közötti!
Csak előre utalás után működik a vásárlás!
A szállítás INGYENES!
Alap esetben nyugtát küldünk a termékek mellé, ezért számla igényét, kérem előre jelezze felénk!
(Az utalás megérkezését követően, alapesetben a nyugtát, kérésre a számlát, sima levélként postázzuk az Ön részére! )
Kérjük, amennyiben ideje engedi, "IDE KATTINTVA" tekintse meg további eladó termékeinket is!


Jelenlegi ára: 2 990 Ft

Az aukció vége: 2013-06-24 21:17
. A GYŰRŰK URA GYŰRŰ! 3 szín, több méret, WOLFRAM!! - Jelenlegi ára: 2 990 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése