2013. június 25., kedd

INGYENES SZÁLLÍTÁS! Dekopír ütvefúró flex egyben s - Jelenlegi ára: 9 999 Ft


Dekopír ütvefúró flex egyben színte ingyen /44444/INGYENES SZÁLLÍTÁS! Fúr, farag, barkácsol? Ha igen itt a készlet hozzá! Ami fontos a nevében is benne van barkács készlet! Aki barkácsol nélkülözhetettlen számára. Csak képzelje el polcot kell felszerelni. Mivel teszi, ha nincs ez a készlet. Lyukat fúrni a falba fúró nélkül? Esetleg a polc hosszabb mint a helye, itt a dekopír fűrész, esetleg a csavarok hosszúek a flex a megoldás. Ugye, hogy szüksége van egy ilyen készletre! Kis helyen elfér, a készletet a tartójába visszatéve könnyen szállítható!
Ne feledje a védőfelszerelések használatát!! Használat előtt érdeklődjön a szakemberek elérhetősge iránt. Ha megvásárolja a készletet kis szerencsével sok ismerőre tehet szert. Fal fúrása esetén jó eséllyel megismerheti az ügyeletes vízszerelőt, hiszen fúró nélkül soha sem lyukasztotta volna ki a nyomócsövet! INGYENES SZÁLLÍTÁS!
1db. Ütvefúró
1db. Dekopír fűrész
1db. Flex
1db. szerszámtartó
Kérjük nézze meg
további termékeinket is!
Online rendelését bankkártyával fizetheti. Rendelését átvételkor készpénzben is fizetheti utánvét választása esetén. A képek, csak illusztrációk. A termékek beazonosítására vannak. A termékleírásban szerepelnek az árú adatai, és részei.   



Jelenlegi ára: 9 999 Ft

Az aukció vége: 2013-07-14 05:05
. INGYENES SZÁLLÍTÁS! Dekopír ütvefúró flex egyben s - Jelenlegi ára: 9 999 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése