2013. június 14., péntek

ÚJ KOLLEKCIÓ CSIPKE PÁNTOS TÜTÜ ruha 6 színben! - Jelenlegi ára: 2 990 Ft

CSODASZÉP TÜLL TÜTÜ SPAGETTI PÁNTOS RUHA
6 színben
100%-os Vadonatúj és jó minőségű
     Anyag: chiffon
egy méretben
 hossza: ~36cm, mellbőség: ~55-106cm, derék: ~55-106cm
A csomag csak az 1 db ruha, egyéb kiegészítőket nem tartalmazza.
A szállítási idő kb. 20-35munkanap és a  szállítási idő az utalás beérkezésétől kezdődik. Ezt kérem, Mindenki vegye figyelembe! Amint megkaptam a pénzt, rendelem is a terméket. A postázási díj: 1500Ft, mely tartalmazza a külföldi és a belföldi ajánlott postai díjat is!
A megnyert termék postával terhelt végösszegét az automata-, gratuláló levélben megadott számlaszámra kérném 7 napon belül utalni. (befizetést nem tudunk elfogadni csak utalást és piros csekken való fizetést). Az aukcióban minden esetben fel van tüntetve a termék pontos postaköltsége. Utánvéttel nem postázok - felelősséget csak és kizárólag ajánlott feladás esetén tudok vállalni! A személyes átadást nem tudom megoldani és csak e-mailben tudunk kapcsolatot tartani. Összevárásra, gyűjtögetésre 1 hétig van lehetőség - további licitálás esetén részösszeges utalást kérnék! (Megnyert termék ára - a végén pedig a különbözet, illetve postaköltség. )
A felsőruházati termékek értelemszerűen a próbababa méretéhez vannak igazítva - kérlek, hogy licitáláskor a mért adatokat vedd figyelembe! Az aukció csak és kizárólag a meghirdetett termékre vonatkozik - az esetenként látható egyéb kiegészítő (trikó, öv, sál, nyakkendő stb. ) nem képezi az aukció tárgyát, csupán csak illusztráció!
Rendelés előtt kérem olvassa el a Szállítással , fizetéssel és garanciával kapcsolatos további információkat is!
Köszönöm és sikeres licitálást!


Jelenlegi ára: 2 990 Ft

Az aukció vége: 2013-07-03 13:47
. ÚJ KOLLEKCIÓ CSIPKE PÁNTOS TÜTÜ ruha 6 színben! - Jelenlegi ára: 2 990 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése