2013. július 22., hétfő

FUJIFILM A-920 9 Megapixel 4 x optikai zoom - Jelenlegi ára: 3 900 Ft

FUJIFILM A-920 Digitális kamera (Hibás)
Javításra, vagy alkatrésznek.  
4 X wide optikai zoom
1: 2. 9 - 6. 3
4 / 8. 8  x 35. 2 mm 
A kamera nem kapcsol be.
Előzményekről nincs információ.  
Tartozékok:
Csuklópánt
Hibás készülék, garancia visszavásárlás nincs.
___________________________________________________________________________________________________________________
A kamera magában foglalja az A széria eddig ismert tulajdonságait, egy nagyméretű maximális felbontással, 4x optikai zoommal és egy nagyméretű 2, 7" LCD kijelzővel. Ezzel a készülékkel elérhető az amatőr felhasználok számára a nagy felbontás, nagyméretű LCD kijelző egy készülékben. A kamera rendelkezik magyarnyelvű menüvel, energiaellátását 2 darab AA jelű ceruza elem vagy akkumulátor biztosítja. A belső memórián kívül használhatunk xD és SD memóriakártyákat. A kamera tökéletesen kezeli az SD HC memóriakártyákat is, mellyel elérhető a 4 és 8 GB-os tároló kapacitás is. A kamera rendelkezik infravörös kommunikációs rendszerrel mely az adatátvitelt segíti a kamera és számítógépek között, illetve megoldható a "kameráról kamerára" való képküldés is, ha mindkét kamera rendelkezik infravörös adatátviteli rendszerrel.
Maximális felbontás
A FinePix A920 digitális kamerának a maximális felbontása 3488 x 2616, ami 9 megapixelnek felel meg. Az így elkészített képek mérete Fine (finom) felbontásban 4, 5 MB. Választható még 8 megapixelen a Normál tömörítés is, ahol az elkészült képfálj méret 2, 2 MB.  
A kamerával választható a 3: 2 oldalarányú felbontás is. Az ilyen beállítás előnye, hogy veszteségmentesen lehet előhivatni képeket digitális laborokban a megszokott papírméterben. Egyéb választható felbontások a kameránál a következők: 5M, 3M, 2M, 0, 3M.  
A kamera a mozgóképet egy felbontásban tudja rögzíteni: 320 x 240. A képfrissítése mozgókép esetén 30 kép/másodperc. A mozgókép felvétel rögzítése közben a kamera mono hangot rögzít minden esetben . A mozgókép felvétel közben a zoom nem használható.
Fujifilm Finepix A920
 
Optikai és digitális zoom
A készülék 4x optikai zoommal rendelkezik, melynek mértéke 39 - 1156 milliméter hagyományos kisfilmes gépre vetítve. A digitális zoom mértéke 7, 6x. A két zoom együttes használata esetén a zoom értéke 30, 4x.
Fókusztartomány és ISO érték
A Fujifilm FinePix A920 normál módozatban 60 centimétertől a végtelenig tud éles képet készíteni. Makró funkcióban 10 centimétertől 80 centiméterig készít éles képet.
A kamerával a fényképezés során az alábbi ISO értékek használhatóak: AUTO/100/200/400/800.
Záridő és fehéregyensúly
A készülékkel készíthető felvételek expozíciós ideje a beállított módozatoktól függően változhat.
Ez 4 másodperctől 1/2000 másodpercig terjedhet. A fehéregyensúly az automatikus fehéregyensúlyon kívül az alábbi változatokban választható: napos, árnyék, napfénylámpa, melegfényű neon, hidegfényű neon, izzólámpa.
LCD kijelző és vaku módozatok
A kamera megemelt nagyságú 2, 7"-os LCD kijelzővel rendelkezik. A kijelző 4: 3 oldalarányú és 115 000 pixeles felbontással rendelkezik. A vaku hatótávolsága 30 centimétertől 3, 9 méterig terjed beállítástól függően. A vakuval választható módozatok a következők: Auto, vörös szem effektus csökkentő, derítés, hosszú szinkron, vörös szem és hosszú szinkron együtt.
Energiaellátás és adatátvitel
A kamera 2 darab AA jelű ceruzaelemmel vagy akkumulátorral használható. Csatlakoztatható a kamerához az opcionálisan megvásárolható hálózati adapter is, melynek használatakor a kamerába nem szükséges elem. /a hálózati adapter típusa: AC-3Vx/. Az elkészült képeket a kameráról USB 2. 0 adatkábellel lehetséges letölteni.
Lehetőség van az elkészült képeket és a mozgóképeket televízión visszanézni. Ehhez a kamerát kell összekötni a televízióval a kamera dobozában található AV kábellel.
Az infravörös port segítségével képek küldhetők át egy másik Fujifilm digitális fényképezőgépre, vagy egyéb nagy sebességű infravörös kapcsolattal rendelkező eszközre, vagy IRSipmle funkcióval rendelkező mobileszközre. A kamera nem csak küldeni, hanem fogadni is tud az előbbi eszközökről.
Fujifilm Finepix A920
 
Újdonságok, érdekességek
A FinePix az alábbi speciális téma automatikákkal rendelkezik: baba-mód, portré-mód, tájkép-mód, sport, éjszakai, természetes fény, vízpart, hó, tűzijáték, naplemente, víz alatti mód, virágok, parti, múzeum, szöveg. Ezeknek a speciális téma automatikáknak köszönhetően a felhasználó a témának, a környezetnek megfelelő beállításokkal a legmegfelelőbb képet tudja elkészíteni.
A kamera nagyméretű LCD kijelzője segít, minden felhasználó számára jól látni az elkészült képet és a beállításokat. A nagyméretű LCD kijelző hasznos lehet idősebb korban, ahol már a kisméretű LCD kijelzők nem láthatóak megfelelően. A nagyméretű LCD kijelző és a 4x optikai zoom ellenére a kamera kevés energiát fogyaszt: 2 darab 2500 mAh-ás AA akkumulátorral megközelítőleg 350 darab kép készíthető.
A kamera magyar nyelvű menüvel rendelkezik és a beállításokhoz rövid magyarázatokat is megjelenít.


Jelenlegi ára: 3 900 Ft

Az aukció vége: 2013-07-27 16:18
. FUJIFILM A-920 9 Megapixel 4 x optikai zoom - Jelenlegi ára: 3 900 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése